Bartok Arnhem winnaar architectuurprijs

Het gebouw Bartok dat wij beheren en verhuren, is de winnaar van de Heuvelinkprijs 2020! Het gebouw is gelegen aan Kleine Oord in Arnhem.

Dit is de tweejaarlijkse Arnhemse architectuurprijs voor nieuwbouw. Bartok, ontworpen door Barcode Architects in opdracht van KondorWessels Projecten, is de winnaar van de vakjuryprijs. Naast de vakjuryprijs is er een publieksprijs. De Heuvelinkprijs is in de jaren negentig door de gemeente Arnhem en dagblad De Gelderlander in het leven geroepen om lokale architectuur alsook de interesse daarvoor te stimuleren.

In Bartok hebben wij regelmatig appartementen te huur. Deze zijn gelegen aan Kleine Oord te Arnhem. Interesse in wonen in zo’n prachtig gebouw? Schrijf je dan bij ons in en je ontvangt automatisch per e-mail het aanbod dat bij je zoekopdracht past!

Ervaar de dynamiek van de stad

In het appartementencomplex Bartok, in de bruisende binnenstad van Arnhem aan het Bartokplein.

Het design van het gebouw zal je ongetwijfeld bevallen, maar ook de afwerking. Alle appartementen zijn opgeleverd met een prachtige keuken, luxe badkamer met inloopdouche en een stijlvolle PVC vloer met houtmotief. Zo is Bartok een grote aanwinst voor het cultuurplein, waar ook Rozet gevestigd is. Hier vind je de Bibliotheek, de Volksuniversiteit, het Erfgoedcentrum, Kunstbedrijf Arnhem, Kunstuitleen To-ART en café-restaurant Momento. Samen met de bewoners wordt hier kennis gedeeld, verdieping geboden en kunstzinnige en intellectuele prikkeling gefaciliteerd.

Inschrijven bij NMG Wonen kun je doen via de onderstaande button