Is jouw huis al verkocht?

Bij NMG Wonen zijn we op zoek naar de waarde, de meerwaarde van onze dienstverlening. De aandacht in het makelproces gaat uit naar 22 unieke punten. Wij vinden een veilig, onbezorgd, verkoopproces zonder verrassingen (bijna) net zo belangrijk als de hoge verkoopopbrengst. De 22 punten zorgen ervoor dat we samen het verkoopproces veilig, zonder verrassingen doorlopen. Ook bij het commerciële proces doorlopen wij veel stappen zodat wij door onze unieke methode geen kans laten liggen. Meer weten over onze 22 punten?

Ons team

Als (ver)koper is het plezierig om te kiezen voor de juiste partij. Kenmerkend voor een NVM-makelaar is zijn integriteit, deskundigheid, betrouwbaarheid en vakkundigheid. Een lid van de NVM heeft zich te houden aan de Erecode en is daar persoonlijk verantwoordelijk voor gesteld.

Ons enthousiaste team bestaat uit:

Marjolein Alberti ARM-T

Robin Groenhuis RM RT, teamleider makelaardij

Wil je meer informatie over de ©NMG-verkoopmethode? Wil je meerwaarde in het verkoopproces? Bel gerust voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek. Wij zijn te bereiken op nummer 088-2007010

NMG Wonen is onderdeel van NMG Vastgoed B.V.

NMG verzorgt diverse soorten dienstverlening binnen het vastgoed. Van vastgoed– en VvE beheer tot het verhuren en verkopen van woningen. Daarnaast bieden wij onze collega’s graag ruimte voor groei en ontwikkeling en daarmee de deelname aan ons organisatie brede talentmanagementproject.