Bart Brulot

Bart Brulot is directeur bij NMG. Sinds 2006 is hij werkzaam bij NMG, waarbij zijn focus ook altijd heeft gelegen op property management en accountmanagement.

 

Mijn achtergrond is property management. Ik heb veel ervaring aan de achterzijde van het traject na oplevering. Hierdoor kan ik vanuit eigen ervaring aan de voorzijde adviseren waardoor teleurstellingen achteraf voorkomen kunnen worden. Dit betekent onder andere dat opdrachtgevers in een vroeg stadium in de ontwikkeling van een nieuwbouwproject met ons om tafel kunnen voor advies. Denk hierbij aan praktische adviezen voor een duurzame exploitatie, maar ook bijvoorbeeld meer woongenot voor de eindgebruiker.

De veelzijdigheid van mijn functie en de mogelijkheid die mijn functie geeft om direct invloed te hebben op de diensten die wij leveren maakt mijn werk leuk. Het werken aan een nieuwbouwproject geeft veel positieve arbeidsvitaminen om samen te streven naar de realisatie van een mooi en speciaal product. Waarbij wij als organisatie met onze nieuwbouwkeien kunnen helpen op diverse disciplines.

Ik ben een verbinder en maak graag de vertaling tussen het vraagstuk van een opdrachtgever en de dienst die wij hierop kunnen leveren. Wij hebben hiervoor veel disciplines in huis op het gebied van vastgoed: niet alleen de makelaar die de nieuwbouwwoningen verhuurt of verkoopt, maar bijvoorbeeld ook onze ondersteunende afdelingen zoals techniek, marketing of administratie. Daarnaast heeft NMG VvE Beheer alle kennis en kunde over VvE’s. Als verbinder maak ik graag de koppeling tussen diverse collega’s om zo voor onze opdrachtgever tot het beste resultaat te komen en een prettig werkbaar proces voor onze nieuwbouwkeien.

Wil je kennis maken?

Ik vertel je graag meer over hoe wij je van dienst kunnen zijn.