Henriët Oosterveen

Henriët Oosterveen is marketing en communicatie adviseur bij NMG. In deze functie ondersteunt ze alle afdelingen van NMG, en ook onze afdeling nieuwbouw.

 

Ik ben marketing en communicatie adviseur en werk sinds 2018 bij NMG. Naast mijn werkzaamheden zoals bijvoorbeeld interne en corporate communicatie ben ik ook betrokken bij communicatie op woning- of projectniveau, bestaande bouw en nieuwbouw. Ik verzorg dit zelf of adviseer/ondersteun waar nodig.

Bij onze nieuwbouwprojecten ondersteun ik onze nieuwbouwafdeling van A-Z: van vóór het in de markt zetten van projecten, de start verhuur of verkoop maar ook gedurende het traject tot na de oplevering.

Dat is geen onbekend terrein voor mij: hierin heb ik 9 jaar ervaring opgedaan bij een vastgoedontwikkelaar met de marketing en communicatie van nieuwbouwprojecten in heel Nederland. Zowel woningen als appartementen, bij binnenstedelijke herontwikkelingen, omgekeerde integratie en op ‘gewone’ nieuwe ontwikkellocaties.

Dat vind ik het mooie van vastgoedcommunicatie: elk project vraagt zijn eigen aanpak. Welke look & feel past, hoe zet je het in de markt, welke middelenmix gebruik je, met welke uitdagingen moet je rekening houden in het proces etc.

Naast mijn ervaring in vastgoedcommunicatie neem ik ook mijn interesses voor verkoopstyling, interieurstyling en woningfotografie mee. Maar wat haast het belangrijkste is: ik ben ook maar een mens en zelf ook woonconsument. Dus terug naar de menselijke maat: we verhuren en verkopen woningen aan mensen. Zij gaan in de nieuwe woning wonen, dit wordt hun nieuwe toekomst, hun woongeluk, hun nieuwe thuis. En wat ontzettend mooi dat wij aan dat stukje geluk mogen bijdragen!

Wil je kennis maken?

Ik vertel je graag meer over hoe wij je van dienst kunnen zijn.