Hoe gaan wij te werk?

De beschikbare huurwoningen bieden wij aan bij kandidaten die bij ons ingeschreven staan. Dit doen we volgens onderstaande stappen.

Als eerste verzoeken wij je om je bij ons in te schrijven. Dit is altijd gratis en ook vrijblijvend: je wordt automatisch per e-mail geïnformeerd zodra er woningen beschikbaar zijn die passen binnen jouw woonwensen.

Zie je een huurwoning die aansluit bij jouw wensen? Klik op de button ‘REAGEER’ zodat wij weten dat jij interesse hebt in deze woning. Indien er meerdere kandidaten zijn wordt de woning aangeboden aan de best passende kandidaat, waarna er een bezichtiging kan plaatsvinden. Op de pagina ‘criteria’ vind je meer informatie over de toewijzing.

Indien je mag gaan bezichtigen ga je bij een woning die nog niet leeg is kijken bij de huidige huurder. Bij de leegstaande huurwoningen zal een van onze verhuurmedewerkers met jou de woning gaan bezichtigen.

Ben je na de bezichtiging nog enthousiaster geworden en wil je de woning graag gaan huren? Dan vragen wij je jouw documenten te gaan uploaden in jouw persoonlijke mijn omgeving/dossier. Op de pagina ‘checklist’ vind je alvast welke documenten dit zijn. Het uploaden gaat in een beveiligde omgeving en doen we uiteraard conform de AVG-wetgeving. Op basis van jouw documenten starten we de toetsing op.

Soms kan het voorkomen dat de makelaar graag voor het bezichtigen al documenten opvraagt om teleurstellingen te voorkomen. De makelaar zal je hier duidelijk over informeren.

De toetsing is erop gericht om te controleren of je voldoet aan de richtlijnen om de woning te kunnen huren. Wanneer het dossier compleet is en alle documenten zijn in orde ontvang jij van ons een definitief akkoord om de woning te gaan huren.

Indien je alle gegevens juist aan ons hebt doorgegeven, gaan wij aan de slag met het opstellen van je huurovereenkomst. Deze zal hierna digitaal aan je worden verstuurd via een e-mail. Ondertekening ervan gebeurt ook vaak digitaal.

Je wordt door ons uitgenodigd voor de sleuteloverdracht. Tijdens deze afspraak lopen we samen door de woning en nemen we de status ervan op middels een inspectie. En…je ontvangt de sleutels: vanaf dat moment kun jij je nieuwe thuis gaan inrichten!

Het kan voorkomen dat in sommige gevallen afgeweken wordt van bovenstaand proces. De makelaar zal je hierover altijd vooraf duidelijk informeren. Indien je na (mondeling) akkoord tijdens dit proces de verhuring alsnog annuleert, zijn wij genoodzaakt onze onkosten in rekening te brengen ter hoogte van (maximaal) een maand huur.

Mogen wij ook voor jou aan de slag?

Wij vinden graag voor jou jouw nieuwe droomhuis. Schrijf je snel in, het is altijd:

vrijblijvend

kosteloos